Hud, hår og negler

Når vi bli eldre, blir vi mer rynkete, og mange (menn) mister håret. Vi lagerfører en rekke produkter som kan motvirke slike aldringstegn, som både kan bekjempes innenfra og utvortes med kremer. Etter mye soling kan vitamin E (både innvortes og smurt på såre steder) og vitamin C lindre forbrenning.

Naturlige metoder mot hudplager vil si et naturlig kosthold med tilskudd av omega-3- og -6-fettsyrer, vitamin C, vitamin E, sink og betakaroten som basistilskudd. Til barn anbefaltes multivitamintilskudd ved siden av EPA og DHA (omega-3) og vitamin C.

Hud, hår og negler trenger en rekke næringsstoffer som mange kan ha for lite av, slik som B-vitaminer og sink. Vi anbefalter kobber, folat, pantotensyre og para-aminobenzosyre (PABA) for å opprettholde hårfargen og motvirke hårtap. Særlig viktige næringsstoffer for neglene er biotin og andre B-vitaminer, vitamin A, jern, magnesium, protein, omega-3-fettsyrer, vitamin C og sink. Andre nyttige tilskudd er kollagen og kombinasjonspreparater for hud, hår og negler.

Et interessant hudpleieprodukt til utvortes bruk er Shea-produkter. Kremen varer svært lenge og har hjulpet mange med ulike hudproblemer.

Viser 1–32 av 38 resultater