Tilbud!

Snusfri! Den enkle måten å slutte på av Øyvind Hammer

174.00 kr

Laveste pris siste 30 dager: 174.00 kr

Har du tenkt over hva snus koster? Har du tenkt over hva snus kan gjøre med helsen din Har du tenkt over hvilket inntrykk snusingen gjør på barn og unge rundt deg?
Nå har du muligheten til å gjøre noe med det.

Boken du holder i hånden gir deg verktøyene du trenger for å kvitte deg med denne vanen for godt.
Forfatter Øyvind Hammer(tidligere snuser), blant annet kjent som prestasjonscoach for Ole Einar Bjørndalen, er ekspert på motivasjon, holdningsarbeid og livsendrende prosesser, og i Snusfri! lærer han deg den enkleste måten å slutte på.

Ganske enkelt fordi det er det du selv vil.

Boken inneholder også et eget kapittel for deg som er partner til en som skal slutte.

På lager

Ønskeliste
Ønskeliste
Produktnr: BOK10 Kategori:

Ofte kjøpt sammen

Snusfri! Den enkle måten å slutte på av Øyvind Hammer
174.00 kr
+

Beskrivelse

Har du tenkt over hva snus koster? Har du tenkt over hva snus kan gjøre med helsen din Har du tenkt over hvilket inntrykk snusingen gjør på barn og unge rundt deg? Nå har du muligheten til å gjøre noe med det. Boken du holder i hånden gir deg verktøyene du trenger for å kvitte deg med denne vanen for godt. Forfatter Øyvind Hammer(tidligere snuser), blant annet kjent som prestasjonscoach for Ole Einar Bjørndalen, er ekspert på motivasjon, holdningsarbeid og livsendrende prosesser, og i Snusfri! lærer han deg den enkleste måten å slutte på. Ganske enkelt fordi det er det du selv vil. Boken inneholder også et eget kapittel for deg som er partner til en som skal slutte.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.5 g
Dimensjoner 15 × 15 × 3 cm
Type produkt